Vad kunderna säger

Försvunnen hund

HON HAR KOMMIT HEM! Det stämmer precis med beskrivning du gett igår, hon måste har passerat huset där dom har en irlädnsk setter och sen tagit sig över älven och vägen hemöver. 

Christina

Djurkommunikation häst

Det var både roligt och rörande att läsa detta! Måste erkänna att jag var väldigt skeptisk till det här...men det stämmer allt för mycket för att du ska kunna ha"gissat" dig till dessa svar anser jag. Känner mig lite ödmjuk och chockad över att få uppleva detta! :-)

Anki

Intutiv medial rådgivning

Hade vi inte konsulterat dig innan vi köpte vår hund på Blocket, hade han med stor sannolikhet inte varit kvar hos oss nu. Det var en 10-månaders bamsestor golden/labbe med mycket stridslust som flyttade in hos oss en dag i maj. Idag ångrar vi oss inte att vi tog oss an honom, men det har varit en flera månaders tuff kamp för att få ur honom vissa beteenden som var icke önskvärda.

Du beskrev honom som en stridis, att det skulle bli mycket jobb med honom och att han ibland skulle uppföra sig på ett sätt som vi inte skulle uppskatta, men att det skulle vara värt det. Precis så är det! Mer kärleksfull och gosig vovve får man leta efter, samtidigt som han ibland gör oss galna över sitt uppträdande. Han är verkligen en gåva till oss och har även visat sig vara behjälplig när jag utför distanshealing hemifrån.

Tack Lotta! Utan dig hade vi varit utan vår älskade Bonzo <3 Jag och min familj rekommenderar dig varmt!

Viktoria

Djurkommunikation häst

 Känner att det jag läser berör mej mycket. Jag skrattar och gråter igenkännande till en del. Läser igenom flera gånger och försöker tänka igenom hans svar. Formen för dialogen är bra när den står som ett manuskript. Jag rekommenderar Lotta som djurkommunikatör.

Eva

Djurkommunikation hund

Tack Lotta! Kul att kunna tala med sin hund via någon annan, tur de inte säger allt.
Att sedan kunna hjälpa dem till rätta med div problem, är inte fel. Saker vi inte ser.
Vill verkligen rekommendera dig vidare till mina vänner och andra. Våga prova.

Bitte

Djurkommunikation katt

Du har gjort ett fantastiskt jobb och jag blev överraskad över hur mycket som de förstår.

A-C

Djurkommunikation och healing hund

Det du fick fram om min Bentley passa precis. Det är så roligt att läsa, nu kan ja förstå han bättre än innan! Du gjorde även healing på han, han rör sig mycket bättre och för varje dag ! Helt otroligt!! Kunde ha med han på utställningen och han fick pris t.o.m :) Jag är jätte nöjd med det du har gjort. Har/kommer att tipsa dig till alla jag känner! Tusen tack för du tog dig tid med min Bentley :)

Sandra

Djurkommunikation hund

Tack för ditt samtal med hundarna. Måste säga att du verkar vara en fena på att pricka in deras karaktärsdrag. Det var en väldigt intressant läsning. Ännu en gång tack!
 

Djurkommunikation häst

En fantastisk läsning som man redan efter ett par rader förstod att det var våra hästar Lotta pratade med. Vissa saker förstod vi eller visste vi redan. Andra saker var till en början förvånande, men efter ett tag logistikt. Det var första gången, men definitivt inte den sista gången jag använder mig av djurkommunikation. Jag rekommenderar Lotta varmt. 


Susanne Nilsson

Djurkommunikation hund

Efter att ha fått avläsningarna som Lotta gjort på mina hundar så blev jag väldigt positivt överraskad,jag har testat detta innan med goda resultat men detta var mer än bra!


När jag läste Buddhas avläsning så rann tårarna och när jag läste Ganeshas så skrattade jag,allt var så klockrent dom!Det fanns inte en enda sak som kom fram som jag inte känner igen,dom berättade sådana saker som bara jag och dom kan veta bla att jag kallar dom för mina änglar <3
Alla mina frågor och funderingar har jag nu fått svar på och det känns skönt att få skaer bekräftade :)Kan inget annat än att varmt rekomendera Lotta om ni behöver har svar på era frågor och funderingar kring era djur,det kan hjälpa en mycket!!


 Varma hälsningar Jane,Buddha & Ganesha

Buddha
Ganesha

Djurkommunikation häst

Upplevde de nedskrivna samtalen bra o med en riktig igenkänsla. Det var som om Lotta hade träffat o levt med mina 4 hästar en längre tid. Mycket var spot on. När man läste de så kom en glädje i en att detta är vad jag själv känner att de är.

Samtalen var väldigt bra nedskrivna o på ett lätt sätt att läsa o förstå.

Efter att jag läst samtalen så märkte jag stor skillnad på mina hästars beteende gentemot mig. Det tittade med en annan blick på mig o var lite mer mjuka i sina sätt mot mig med. Känns som om vi har en större förståelse till varandra nu.

Jag kan mycket varmt rekommendera Lotta Briné som djurkommunikatör till andra att använda sig av. Det är mycket nyttigt att få en större insikt i sina djurs liv o tankar.

Anna Hoff-Jönsson

Djurkommunikation hund

Lotta skriver på ett sätt som är lätt att ta till sig. Hon fångar min hunds personlighet på ett sätt som visar att kommunikationen finns där. Genom konkreta svar kan jag ta med mig detta i vardagen och fördjupa relationen med min fina hund.
Maria

Djurkommunikation häst

Jag kan verkligen rekommendera Lotta som djurkommunikatör då hon har raka enkla svar och även berättar saker som hon omöjligtvis kan ha en aning om. Jag har varit skeptisk till detta men är nu fascinerad att detta funkar!😊
Marie Wilhelmsson
 

Djurkommunikation hund

Efter jag har läst igenom allt du fick fram om min tik, så fick ja fram några tårar av lycka! Allt stämde in på henne :)
Det känns som att hon har varvat ner lite efter ert samtal. Jag är mer än nöjd och jag kan verkligen rekommendera er som funderar på att skicka in till Lotta. Hon är  jätte duktig på sin sak! 
Stort TACK Lotta! Nu kan jag läsa och förstå min hund mycket bättre än innan! 

Sandra Bratt

Djurkommunikation

Tyckte verkligen det var spännande att läsa och så många saker som stämde överens med tex vad jag kallar mina tjejer. Tyckte de var bra kommunikation och fina samtal Jag kommer absolut att rekommendera djurkommunikatören till mina vänner och har redan gjort det!

Bibi Kronholm

 

Djurkommunikation och healing hund

Trevlig, duktig och saklig.
Märker en klar skillnad hos vår hund (efter bara 24 timmar) både vad gäller humöret och välmåendet.
Känner mig trygg i att dom mår bra och att vi som husse o matte kan förbättra oss i vårt sätt att vara. Jag känner att jag förstår våra djur på ett lite annorlunda sätt nu än innan.

Petra Sahlström

Djurkommunikation hund och häst

Hej Lotta! Har läst igenom allt du fick fram om min hund och häst i lugn ro och jag tycker att du har gjort ett fantastiskt jobb! Jag tycker att det stämmer och din känsla av att han inte är någon utpräglad vakthund stämmer, han är mer en "larmhund". Jag har verkligen fått en fördjupad kontakt med min häst och har tom börjat rida ut korta svängar själv med honom nu och det går jättebra. Jag känner mig tryggare med honom och min prestationsångest över att jag måste träna med honom är borta då han inte uttrycker någon brådska med detta utan är nöjd med det vi gör. Jag känner att träningen kan vänta ett tag till och att vi istället utökar längden på skogspromenaderna!

Linda

Djurkommunikation och healing katt och hund

Övergripande för alla ”kommunikationerna” tycker jag är att du uttrycker dig bra och empatiskt, jag upplever att du har en bra förmåga att kommunicera även med människor, vilket ju gör ”förmedlandet” lite trevligare.

Jag tycker att du fångade flera av mina djurs personligheter på pricken, med några var det lite knepigare men samtidigt känner jag att de nog har mycket av det du fick fram inom sig så att säga, och flertalet fakta stämde ju även med dem.

Tack för healingen till både katten och hunden, det har verkligen gjort skillnad. Katten är nästan sig själv igen. Det är din förtjänst att katten klättrat som en liten apa högst upp i klätterställningen och inte ligger under sängen.

Sofia

Djurkommunikation

Jag tycker att mycket stämmer. Smärtan satt precis där han berättade, det var samma ställe som han visade sist någon pratade med honom och där massören hittade att han hade ont.

Frida