Det här är jag

Jag, som heter Lotta, har alltid varit intresserad av det andliga. Men jag har utbildat mig och arbetat inom helt andra områden. I dag arbetar jag inom offentlig verksamhet och har Helheten som hobbyverksamhet.

I och med att mina barn har vuxit upp och att min man jobbar på annan ort har jag under senare år fått mer och mer ensamtid. Även om jag alltid uppskattat ensamhet så började jag under sommaren 2013 känna att det var ganska tomt här hemma. I alla fall på människor, men djur har vi gott om- både hästar, hundar och katter. I den vevan började jag fundera på om det låg någonting i det där med djurkommunikation. För många år sedan var det nämligen ett medium som sa till mig att jag borde utveckla min förmåga att prata med djur. När hon sa det tänkte jag att det var något av det dummaste jag hört. Jag trodde nämligen inte alls på det. Nog för att jag hade bra kontakt med djuren och ofta förstod dem rent intuitivt, men djurkommunikation var i flummigaste laget även för mig...

Jag änmälde mig hur som helst till en distanskurs i telepatisk djurkommunikaton. Och plötsligt insåg jag att djurkommunikation faktiskt fungerar och att jag dessutom är ganska bra på det. På den vägen är det.

Samma sommar kom jag också i kontakt med reconnective healing och i november 2013 gick jag en kurs för Eric Pearl. Jag har utövat healing på människor, men mer och mer gått över till att arbeta med djur även inom det området.

Under åren har jag gått en del kurser i andlig utveckling, tarotläggning och intuitiv rådgivning mm. När jag arbetar med medial intutitiv rådgivning använder jag mig av olika tekniker, som tarot-, orakel- och vägledningskort, pendel mm, för att ge dig rådgivning utifrån dina specifika frågor.